duminică, 19 decembrie 2010

Se scrie Povestea din Ajun

COMUNICAT DE PRESĂ

Spectcolul de Crăciun al comunităţii covăsnene

-19 decembrie 2010-

Luni, 20 decembrie, începând cu ora 19, la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene „Bod Peter” va avea loc Spectacolul de Crăciun „Seri Albastre”, ultimul eveniment al Festivalului „Povestea din Ajun”! Evenimentul este organizat de Asociaţia de Tineret „Ecou”, în cadrul celei de-a 5-a ediţii a festivalului.

Trompetiştii Sorin Aftin şi Anghel Melodin, Grupul Crescendo, soprana Mocanu Erika şi pianista Krecht Emese, Raul Sălăgean, Corul Liceului „Szekely Miko”, Cvintetul de suflători ai Liceului de „Artă Plugor Sandor”, Balint Laszlo şi Balint Jozsef, Dancs Annamari şi Corul Liceului „Mikes Kelemen” sunt cei care vor evolua în faţa publicului covăsnean, cântând în limba română şi în limba maghiară.

Surpriza acestui concert este cântăreaţa de operă şi operetă Dancs Annamaria, care se află pentru prima dată ca solistă în cadrul programului Seri Albastre. Spectacolul care va dura 90 de minute se bucură de un show de lumină şi sunet iar biletul de intrare constă într-o pereche de şosete. Obiectele de vestimentaţie colectate vor fi donate Şcolilor Speciale din Judeţul Covasna, potrivit obiectivelor campaniei caritabile Căldură pentru Copii.

„Muncim de foarte mult timp la acest spectacol şi vrem să fie unul cu adevărat exemplar. Cred în faptul că această sărbătoare sfântă se poate face simţită în Covasna numai prin bilingvism şi multiculturalitate”, a declarat Emil Pantelimon, Directorul Festivalului de Colinde „Povestea din Ajun”.

Un comentariu:

- spunea...

abea astept concertul!!!