joi, 2 decembrie 2010

Se scrie Povestea din Ajun!

COMUNICAT DE PRESĂ

“Povestea din Ajun” în autobuzele oraşului

-2 decembrie 2010-

“Povestea din Ajun” se va face auzită în autobuzele oraşului. Colindători români şi maghiari vor cânta zilnic, în perioada 13-17 decembrie, între orele 17 şi 19, în autobuzele Multitrans din Sfântu Gheorghe. Acţiunea face parte dintr-o suită de activităţi care se vor organiza în perioada 13 – 20 decembrie, în cadrul celei de-a 5-a ediţii a Festivalului de Colinde “Povestea din Ajun”. Firma de transport a oraşului este principalul “transportator” al evenimentului, iar autobuzele acesteia constituie una dintre cele mai importante scene pe care vor evolua tinerii colindători.

“Suntem bucuroşi că putem face ca spiritul multicultural al Crăciunului să poată fi răspândit şi în autobuzele noastre. Parteneriatul pe care în acest an îl încheiem cu Asociaţia de Tineret Ecou nu va fi singular, urmând să punem la cale alte noi proiecte, începând din anul care vine.”, a declarat Directorul Multitrans, Titesz Zoltan.

“Aveam în minte această idee de mai mult timp, de la a treia ediţie a festivalului. Suntem foarte mulţumiţi de felul în care decurge colaborarea cu Multitrans. Pentru a ne atinge scopul – acela de a aduce în comunitate spiritul multicultural al Crăciunului – credem că “Povestea din Ajun” trebuie să fie prezentă în cât mai multe locaţii din acest oraş. Invităm cu mare drag cât mai multă lume să ia parte la aceste activităţi!”, completează Directorul Festivalului “Povestea din Ajun”, Emil Pantelimon.

Un comentariu:

Dani spunea...

Mult succes cu proiectul! Cred că ar fi mai interesant dacă ați posta și alt gen de articole, de exemplu unele in care sa povestiți voi ceva, un articol mai personal;)