joi, 3 decembrie 2009

Te-ai gândit vreodată că cea mai sinceră urare de sărbători este "Sănătate!"?


Pentru cei mai mulţi copii, cel mai frumos cadou de Crăciun poate fi o jucărie. Pentru copiii din centrele de plasament şi din şcolile speciale, cel mai util cadou pe timp de iarnă este căldura. Problemele circulaţiei periferice, bolile aparatului respirator şi afecţiunile sinusurilor sunt doar câteva din consecinţele înfruntării frigului de-afară şi dinăuntru.

Căldura sufletească îi poate alina temporar, însă îmbrăcămintea adecvată (căciulă, fular, mănuşi) le poate asigura un minim de confort termic copiilor care suferă deja de bronşită, amigdalită, faringită, laringită, sinuzită sau chiar degerături.

Asociaţia de Tineret Ecou vă invită să vă alăturaţi demersului nostru de atenuare a acestor probleme prin implicarea în campania "Căldură pentru Copii".

Cum mă pot implica?
Adună împreună cu prietenii şi colegii de şcoală sau de birou căciuli, mănuşi şi fulare noi sau purtate, dar care sunt în stare bună, astfel încât să poată fi folosite şi de aceşti tineri.

Când şi unde le aduc?
În perioada 1-14 decembrie, le aduni, iar în data de 14 decembrie, începând cu ora 18:00, te aşteptăm să le donezi la Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene Bod Peter din Sfântu Gheorghe, unde are loc o gală destinată persoanelor şi instituţiilor implicate în activităţi comunitare.

Topul Responsabilităţii Sociale în Comunitate
Pentru a reflecta implicarea în asemenea activităţi, realizam un top al celor mai active instituţii încadrate în cinci categorii: instituţii de învăţământ, instituţii din administraţia locală, unităţi din cadrul Ministerului de Interne şi al Apărării Naţionale, instituţii bancare şi agenţi economici, instituţii de cultură.

Înainte de a colecta şi dona, nu uita:
- o pereche de mănuşi, un fular sau o căciula care stă de mult pe raft, poate fi utilă unui copil
- un copil poate fi mai sănătos datorită ţie
- Crăciunul înseamnă şi sănătate!

Niciun comentariu: