sâmbătă, 30 octombrie 2010

Se scrie Povestea din Ajun!

COMUNICAT DE PRESĂ

Centrele de cultură covăsnene şi Opera Braşov,

parteneri ai „Poveştii din Ajun”

- 28 octombrie 2010 –

Centrul de Cultură al Judeţului Covasna, Centrul de Cultură Arcuş şi Opera Braşov au devenit în această săptămână partenerii Festivalului de Colinde “Povestea din Ajun”. Evenimentul care se va desfăşura în perioada 13-22 decembrie va fi sprijinit de acestea fie prin spectacole organizate cu participarea artiştilor instituţiilor, fie prin servicii pe care respectivele instituţii le pot pune la dispoziţia organizatorilor.

"Covasna este o zonă în care predomină multiculturalismul. Centrul de Cultură al Judeţului Covasna susţine Festivalul de Colinde "Povestea din Ajun", tocmai din acest motiv: este un eveniment multicultural care încearcă, şi sper să reuşească, să adune comunitatea noastră în jurul unei astfel de sărbători, punând pe primul loc multiculturalismul. Suţinem acest tip de evenimente şi le urăm succes organizatorilor.", declară Directorul Centrului de Cultură al Judeţului Covasna, Imreh Istvan.

"Centrul de Cultură Arcuş, aşa cum a făcut şi în anii precedenţi, sprijină Festivalul de Colinde "Povestea din Ajun". Dat fiind faptul că este printre singurele evenimente multiculturale de acest gen în acest spaţiu şi pentru că se pune foarte mult suflet în organizarea lui, nu putem sta deoparte şi nu avem decât să fim alături de tinerii covăsneni organizatori, cu toate forţele.", susţine Directorul Centrului de Cultură Arcuş, Kopac Attila.

“Crăciunul înseamnă naşterea, înseamnă primenirea firii. Apropierea Crăciunului ne readuce în suflet copilăria, deci sinceritatea, lumina sufletească. Un festival de colinde înseamna această bucurie împărtăşită, dăruită celor dragi. Opera Braşov va fi mereu alături de astfel de iniţiative, dăruind prin talentul artiştilor ei, bucuria minunaţilor tineri care au iniţiat acest proiect, dar şi a tuturor covăsnenilor de care se simte profund legată.”, afirmă Directorul Operei Braşov, Prof. Dr. Cristian Mihăilescu.

De asemenea, în această săptămână, şi-a anunţat sprijinul financiar şi Hotel Restaurantul PARK.

10 comentarii:

Andika spunea...

Foarte fain .....Ma bucur sa vad ca inca sunt oameni cu suflet de copil care cred in Spiritul Craciunului !!!

Ozzy spunea...

Nemaipomenit...sa se alature cat mai multe companii si centre de cultura din tara!!!

Alex spunea...

ce stire bomba...asta da!!!

Alina State spunea...

Tot respectul pentru sponsori!

Hoos Hanna spunea...

Foarte tare!
Ma bucur ca avem posibilitatea de a mai afce ceva!:)Va multumim!

Hoos Hanna spunea...

Multumim sponsorilor!

Anonim spunea...

Le multumim din suflet acestor oameni minunati care ne sunt alaturi de fiecare data...cu siguranta nu ii vom dezamagi nici de data aceasta:D

Elisa spunea...

inglysAh...abea astept sa inceapa odata Festivalul:X
Si cu cat mai multi sponsori cu atat mai bine...bravo departamentul de vanzari:D
si multumim sponsorilor:)

Elisa spunea...

ce scrie la inceput:))?eu n-am scris aia:))

Anonim spunea...

Se va tine chiar la Opera din Brasov?

Se poate face rost de un nr de tel al organizatorilor?