sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Voluntarilor Adolescent

Dragilor,

Mai bine de o lună, am lucrat împreună. Am luat micul dejun cu noaptea în cap şi cinele la miez de noapte, cum altfel decât la...festival. Am râs, am plâns, ne-am certat şi ne-am reîmprietenit. Am întârziat sau am venit chiar mai devreme. Am tras toţi în aceeaşi direcţie, am pus suflet şi iată că rezultatele sunt palpabile şi demne de laudă.

Vă mulţumesc pentru sinceritatea şi devotamentul de care aţi dat dovadă, pentru energia şi timpul pe care le-aţi investit, pentru trupul şi sufletul pe care le-aţi pus în organizarea Spiritului Crăciunului la noi în comunitate.

Vă felicit pentru toate acestea şi vă împărtăşesc cu dragă inimă că nu îmi este ruşine să pornesc la drum cu o echipă ca aceasta în care am crescut cu toţii (şi vom mai creşte probabil), ba din contră, mă simt mândru şi motivat!

La mulţi ani Festivalule Adolescent!

La mulţi ani, dragi adolescenţi care îi daţi viaţă!

Al vostru,
Emil Pantelimon




P.S. Cu acestea, declarăm cea de-a 4-a ediţie a Festivalului Adolescent, închisă!

2 comentarii:

Maria spunea...

Multumim, Emil! Felicitari si tie! Pentru mine au fost niste zile pline si frumoase...alaturi de voi.

Anonim spunea...

Bravo voua tuturor celor care va implicati in asemenea activitati !
Ma bucur sa vad ca si in orasul nostru mititel sunt tineri sufletisti , cu initiativa , destepti sicu ambitie !!!! Sper ca si fiul meu , acum e in clasa a IVa , sa vi se alature un pic mai tarziu . Felicitari !!!!!

"Daneza"