marți, 16 decembrie 2008

Invitatie



abracadabraMaine, 17 decembrie, va invit sa luati parte la startul evenimentului care incearca sa aduca spiritul Craciunului in comunitatea covasneana.

abracadabraVa astept cu cea mai mare caldura sa savurati rodul muncii unei echipe de voluntari foarte agera si harnica. O sumedenie de idei, o infinitate de vise, un amestec de lumina si cantec va vor incanta pe parcursul celor trei zile de sarbatoare care urmeaza.

abracadabraLe multumesc tuturor sustinatorilor acestui proiect, tuturor oamenilor care cred in el, tuturor celor care au stat zi si noapte, trup si suflet la infaptuirea lui. Le multumesc in mod special tinerilor din Consiliul Elevilor de la Colegiul National Mihai Viteazul care au reusit sa imi aduca deja lumina sarbatorilor in suflet, care stiu ca seriozitatea este cheia succesului, "celor care cred ca lumea asta cu lumina va scapa"! Va multumesc si va respect pentru profesionalismul de care ati dat dovada! In aceste trei zile care urmeaza vom fi partasi ai luminii festivalului de colinde, prilejul intoarcerii noastre, a tinerilor covasneni, acasa.


abracadabraVa urez un Festival de Colinde Fericit!
Emil Pantelimon,
cel care crede ca "lumea asta cu lumina va scapa"

Niciun comentariu: